Assalamualaikum, Selamat Datang! 

Kulit wajah lebih bersih dan berseri dengan Pencuci Muka Anugerah...

“Sebelum ini, saya mengalami masalah kulit kusam, tidak bermaya dan tona kulit yang tidak sekata. Baru- baru ini, rakan saya telah mencadangkan agar mencuba Pencuci Muka Anugerah. Selepas dua minggu sahaja mengamalkan Pencuci Muka Anugerah ini, saya dapati ada perubahan pada kulit wajah saya. Kulit saya kelihatan lebih lembut, lebih nyaman dan menyegarkan.

Alhamdulillah kulit wajah yang bermasalah dapat diatasi dengan Pencuci Muka Anugerah. Harganya juga berpatutan dan sesuai untuk pelajar seperti saya. Terima Kasih Anugerah!

 

 

Nordiyanah Mahmud 20 tahun, Segamat, Johor.

Mukjizat Al-Quran menjadi penyembuh dan melenyapkan segala buatan sihir …

“Saya tidak menyangka yang rakan saya sendiri sanggup memperdayakan saya dengan menggunakan ilmu sihir supaya saya menuruti segala kemahuannya. Hampir setiap malam, saya selalu mengalami mimpi-mimpi yang mengerikan. Kadangkala juga, saya tak pasti bagaimana wang saya semakin berkurangan. Selain itu juga, pening kepala saya pun semakin kitikal dan tidak dapat menumpukan perhatian di tempat kerja. Keadaan ini telah berlarutan sehingga 4 bulan lamanya dan rakan sepejabat juga ada menegur tentang kulit wajah saya yang kelihatan kusam dan tak bermaya. Sehinggalah baru-baru ini, rakan pengedar mengesyorkan saya untuk mencuba Pencuci Muka Anugerah dan Air Anugerah. Menurut rakan pengedar, pencuci muka ini mempunyai bacaan 30 juzuk Al-Quran dan ini membuatkan saya rasa lebih yakin untuk mencuba pencuci muka ini. Air Anugerah pula saya akan campurkan dalam air mandian saya.


Saya juga ada mendapatkan rawatan di pusat perubatan Islam dan menurut ustaz, seorang rakan terdekat telah mengenakan sihir kepada saya beberapa bulan yang lalu. Tambah ustaz itu juga, rakan yang baru mencuba-cuba sihir itu ingin membuatkan wajah saya kelihatan teruk, membuatkan saya hilang fokus dan semangat untuk bekerja dan menuruti segala kemahuannya. Selepas dua minggu saya mengamalkan Pencuci Muka Anugerah ini beserta selawat dan bacaan Al-Fatihah, saya dapati ada banyak perubahan yang baik. Rakan-rakan sepejabat juga menegur tentang kulit wajah saya yang kelihatan lebih bersih dan berseri-seri. Pening kepala pun kini semakin beransur kurang. Syukur Alhamdulillah, dengan izinNya, kini segala – galanya semakin beransur pulih dan terima kasih juga kepada rakan pengedar saya yang telah ketemukan saya dengan Pencuci Muka Anugerah.”

 

 

Zura Anusya, 28 tahun, Serdang

MasyaAllah... Pencuci Muka Anugerah bagaikan magik!

“Dulu saya sangat malu untuk keluar rumah kerana kulit muka saya sering dijadikan bahan bualan orang sekeliling. Mereka kata muka saya ini dah macam permukaan bulan. Sebutlah jenama produk apa pun, kesemuanya sudah saya cuba. Sehinggalah baru-baru ini, rakan baik saya mencadangkan saya menggunakan Pencuci Muka Anugerah khusus untuk kulit bermasalah. Alhamdulillah, dalam masa sebulan menggunakan pencuci muka ini, saya sendiri tak percaya melihat kulit muka saya yang mula menampakkan perubahan yang amat ketara. Kalau dulu penuh dengan jerawat batu, kini kulit muka saya beransur lebih halus, sekata, tidak berminyak dan jerawat telah hilang. Memang magik! Wajah saya kini bagaikan mendapat lapisan kulit yang baru. Terima kasih Anugerah!”.

 

 

Zura, 23 tahun, Semenyih

 

Alhamdulillah saya sangat gembira dengan kesan menakjubkan dari Pencuci Muka Anugerah

“Assalamualaikum. Saya ingin kongsikan testimoni saya menggunakan Pencuci Muka Anugerah bagi kulit yang sensitif. Sebagai seorang remaja yang sedang meningkat remaja, perubahan hormon juga mempengaruhi kulit wajah saya. Saya dapati banyak jerawat timbul terutamanya pada bahagian kedua-dua pipi. Sudah bermacam-macam produk telah saya cuba namun ia tidak menunjukkan apa-apa kesan yang baik.

Hati saya tergerak untuk mencuba Pencuci Muka Anugerah setelah mengetahui ia telah dibacakan dengan ayat- ayat dan doa -doa dari Al- Quran dengan harga yang berpatutan. Pada minggu pertama menggunakannya, masalah jerawat saya tetap sama tetapi saya dapati saya rasa muka berasa segar dan lembut. Setelah sebulan saya mengamalkannya, jerawat semakin berkurang serta wajah saya nampak lebih bersih. Kesan jerawat yang kemerah-merahan pada wajah saya juga semakin pudar. Keluarga saya juga nampak perubahan pada wajah saya. Alhamdulillah saya sangat gembira dengan kesan menakjubkan dari Pencuci Muka Anugerah dan kini kami sekeluarga mengamalkannya. Semuanya dengan izin Allah. Terima kasih Anugerah.”.

 

Razimah Mohd, 28 tahun, Kuala Lumpur